Skip to content

Kapsalon Zoetermeer

We zijn er trots op dat we ondertussen beschouwd worden als dé kapsalon in Zoetermeer. Wanneer je besluit om voor ons te kiezen, dien je wel altijd eerst een afspraak te maken. Dit kun je gewoon gemakkelijk online doen. We zijn er overigens voor zowel mannen als vrouwen.

kapsalon

| Bij onze kapsalon in Zoetermeer is het altijd goed toeven en erg gezellig |

In onze kapsalon in Zoetermeer is het altijd goed toeven. Bovendien kun je er op rekenen dat je altijd te maken krijgt met zeer gemotiveerde kappers. Dat zijn namelijk zelfstandig ondernemers, allemaal behept met een grote passie en liefde voor het kappersvak. Omdat de kappers zelfstandig werken, nemen ze nog echt de tijd voor je en ook de tijd om jouw wensen eerst te bespreken Ook voor het beste advies kun je altijd een beroep doen op onze ervaren en zeer gemotiveerde kappers.

| Je kunt bij ons terecht voor alle voorkomende kappersbehandelingen |

We zijn het adres voor alle voorkomende kapperswerkzaamheden. Wil jij een trendy kleur in je haar? Dat is bij ons dus nooit een probleem. Wil je een permanent aan laten brengen? Ook dan ben je bij de kapsalon in Rokkeveen aan het best denkbare adres. Daarnaast zijn we toch wel een specialist als het gaat om het aanbrengen van extensions. We hebben genoeg haar op voorraad. Kom je voor de eerste keer voor extensions? Bespreek dan eerst jouw wensen en ideeën met de kapper. Dat is wel zo verstandig en zo weet je precies wat je te wachten staat.

Kapsalon Zoetermeer

| We zijn er voor zowel de man als de vrouw |

Mannen en vrouwen zijn meer dan welkom bij de kapper in Zoetermeer. We behandelen de mannen met de schaar en de kam of met de tondeuse, naar gelang het gewenste kapsel uiteraard. We beschikken als kapsalon in Zoetermeer over een eigen YouTube kanaal. Daar kun je van andere klanten horen hoe ze over onze dienstverlening denken en zie je welke behandelingen we zowel uit kunnen voeren. In onze salon is het altijd erg gezellig en bovendien serveren we alleen de lekkerste koffie. Maak dus online een afspraak en laat je een nieuw en trendy kapsel door een van onze gespecialiseerde medewerkers aanmeten.

| Bekijk ons videokanaal en laat je door onze klanten overtuigen |

Maak dus snel een afspraak, iets dat je gewoon via onze website kunt doen. Boek voor je voor het eerst extensions aan laat brengen een extra afspraak en laat je voorlichten. Bekijk ons YouTube kanaal en laat je overtuigen door de mening van klanten die al langer naar onze salon komen.